top of page

Tala & Rateb’s Destination Wedding | Help Beach & Yacht Club, Fethiye

Herkese selam!


Bu yıl fotoğrafçı olarak katıldığım en farklı düğün, Lübnan’dan gelen Tala & Rateb’in Fethiye Help Beach & Yacht Club’de gerçekleşen plaj düğünüydü. Belgesel düğün fotoğrafçılığının ülkemizdeki öncüsü Ufuk Sarışen’e destek olmak için ikinci fotoğrafçı olarak bulunduğum bu düğün benim için inanılmaz faydalı bir deneyimdi. Hem uluslararası bir ortamda kendimi ifade etme hem de bir çok şey öğrenme fırsatı buldum.


Peki, Dubai’de yaşayan Lübnanlı çiftimiz Tala & Rateb neden Fethiye’de evlenmeye karar vermişlerdi? Bu sorunun cevabı Destination Wedding teriminin tanımında yatıyor.


Yazının devamı fotoğrafların altında…




Destination Wedding kısaca şöyle tanımlanabilir; ‘düğün ve tatil bir arada’. Kulağa hoş geliyor değil mi? Tanımı biraz açacak olursak; aileniz ve sevdiklerinizle beraber dilediğiniz bir ülkede yapacağınız stresten uzak, eğlence ve tatil odaklı düğün tarzı diyebiliriz. Fethiye de ülkemizdeki gözde Destination Wedding lokasyonlarından birisi.


Çekime hazırlık aşamasında başladık ve gün batımından sonra düğün mekanında devam ettik. Böyle bir düğünde fotoğrafçı olarak bulunmak ve Lübnanlıların kendine özgü düğün geleneklerini ve eğlence anlayışlarını tecrübe etmek harikaydı.


Tala & Rateb’e mutluluklar ve kendime daha fazla uluslararası düğün

tecrübesi diliyorum : )




314 görüntüleme0 yorum
bottom of page